Ortegalex ile İlgili Görüşleriniz

Başlatan Ortegalex, 30 Mart 2013, 00:16:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lekobek

değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim. sayenizde sevdiğimiz filmleri rahatlıkla izleyeyebiliyoruz sağolun

müslüm

Tek kelimeyle ortegalex Delikanli cok sevdigim bir insan.......

sundance7

Bir güzel insandır kendisi...Yeşilçam'ı daha derinlemesine keşfedilme, izleyebilme, öğrenebilme sebebimdir...Herşey için çok teşekkür ettiğim bir dosttur, candır.

prenses

Beni muhteşem filmlerle tanıştıran arşivcilerin üstadı :) o bitanee

dadaruh01

bu siteye girdiyim andan itibaren .ufgum degisti filim hastasi oldum.azminle bir hayali gercekleştirmişsin.
dileyim allah gönlüne göre versin. :)  bu mübarek günde.  :D gurbetten sevgiler saygilar.... :D

traguelwowe

daha öncedende  farklı sitelerden hatırlıyorum  güzel ve kaliteli paylaşımlarda bulunmuştu teşekkürler

esmerim

Yesilcamevi ailesine yeni katılmama rağmen şuna kimsenin yadsıyamayacağı bir gerçeklik içinde söyleyebilirim ki net aleminde bu kadar özgün ve donanımlı bir site daha yoktur. Tanışmadık ama yorumlardan edindiğim bilgiyle (Ortegalex) Aykut isimli sevgili arkadaşımızın zaman ve sabır gerektiren bu sunum işinin bir piri olduğunu bütün içtenliğimle belitirim. Emeğinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım; iyi ki varsınız.
''Kalite, Asla Tesadüf Değildir.''

emekliyim

emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım....

konyalı

Her ne kadar kendisii ile tanışmasak da,oturup muhabbet etmediysekte özelden kendisine yazdığım mesajları büyük bir sabırla ve iyi neiyet yaklaşımıyla bana yaklaştı.Allah razı olsun kardeşim.Sayende özlemini duyduğum filmlerin arşivini yapmaya başladım.

Volkan Doğan

abi yeni gördüm 1 senede bu abimiz adamın dibi değil bence üstü çok kıyağını gördük abimizin.
Sevdamızın Adı Altay Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun.