Ortegalex ile İlgili Görüşleriniz

Başlatan Ortegalex, 30 Mart 2013, 00:16:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanguney

huma kuşu

aykut son 5-6 yıl içerisinde yeşilçam film arşivlerine ulaşmada çok mesafe katetti. kendisine başarılar dilerim.
Şu an yaptığınız hiçbir iş,
Kılınmayı bekleyen vakit namazından
daha önemli değildir!!

GXG Software

beyefendiliği, kibarlığı ve sözünde duran ve aklımıza gelmeyen nice değerleriyle gönlümüzde taht kurmuş bi yeşilçam sevdalısı. Aykut hocam hayatında gönlünden geçen güzellikleri hayırlısıyla yaşaman dileğiyle...

erkutamca

Son 6-7 yıldır çok giremediğim ,Aykut kardeşimin çok emeği olan bir yer burası.ilk kurulduğu zamanlarda hep online olurduk ,ok geniş arşiv var elimde uzun zamandır hdd leri bile açmadığım 5000 üzeri yeşilçam filmi olarak,aykut kardeşiminde emeği vardır,Allah razı olsun. işlerimiz,hayatımız çok ekstrem değiştiği zamanlar,İnşallah daha çok zamanlar geçiririz bundan sonra burada..Selamlar saygılar herkese.

Casablanca

Aykut abim Türkiye'deki en eşsiz ve en değerli arşivcidir.Fedakar saygılı sevgili en önemlisi adam gibi adamdır onu anlatmaya kelimeler yetmez iyiki seni tanışımım kral abim Aykut Bal🙏❤️

Kör Turgay

Aykut abi ,Türk sinemasının mirasını yaşatıyor , kaybolduğunu düşündüğümüz birçok filmi gün ışığına çıkarıyor. Çok çalışkan bir adam , çünkü avukat olmasının yanı sıra harika bir arşivcidir. Mesajlara hızlı cevap veriyor. Genellikle bu zaman diliminde Yeşilçam'ın en iyi araştırmacıdır. Muhteşem işine devam et Aykut abi.

Saygılarla,
Kör Turgay

eskigünler...

Aykut beye çok teşekkür ederim siteye üye olduğun anda bana çok yardımcı oldu çok beyefendi saygıdeğer biri sayesinde Yeşilçam arşivimi büyütüyorum

meniha12

halden anlayan bir yapısıda vardır.aykutun.

Eray Korkmaz

Selamun Aleyküm Yeşilçam Evi Ailesi,
Ben 9 Ağustos 1997 yılında Edirne ilinin bir köyünde doğdum ama 2018 yılından beri Bursa'da yaşamaktayım. Benim Yeşilçam filmlerine olan merakım 2005 yılından sonra gelir o zamanlar televizyonda her akşam haberlerden sonra bir tane Yeşilçam filmi yayınlanırdı bende o zaman tuşlu telefonum olan Nokia 7610'a televizyondan filmi videoya çekerdim ve o küçücük telefonun ekranından izlerdim ne günlerdir dediğim zamanlarımdı yanımda anneannemle dedem vardı onlarla birlikte televizyonda gösterilen Yeşilçam filmlerini izliyorduk şimdi anneannemle dedem hayatta değiller ben büyüyordum aradan bir kaç yıl geride kalıp kendime bir akıllı telefon aldım Youtube'u keşfettim ve Youtube'dan Yeşilçam filmlerini bulup Bursa'nın Kültürparkından wifi'ye bağlanıp yağmurlu ve rüzgarda havalarda hem o filmleri indirdim ama o zamanlar ben nereden bilecektim ki filmlerde sigara sansürü var seslerde bozulma var filmler kesilmiş kırpılmış vs vs bulduğum kararınca indirdim ellerim donarak hiç uzlanmadan indirdim o zamanlar bende liste falan da yoktu rastgele karışık indirdim telefonum galerine bölümünde toplanıyordu eve geldiğim de de bu filmleri telefonumdan izliyordum bir süre boyunca böyle gittim ve her seferinde Google de olsun Youtube'da olsun Yeşilçam filmleriyle alakalı bilgileri araştırmaya başladım ama en öncelik Google'dendi.
Sene 2022 yılıydı Google'un arama motoruna bu sefer sadece Yeşilçam Evi yazayım bakalım ne çıkacak dedim bi baktım Yeşilçam Evi sitesi karşıma çıktı siteye girip baktığımda tüm filmleri ayrı ayrı kategorilerde sıralandığını gördüm ve böylelikle bana hem filmler olsun hem filmlerin listeleri olsun karşıma çıktı Ortegalex isimli yöneticisiyle iletişime geçtim soğuk ve sıcak alışımlı bir bilgi soru cevap gerçekleştirdim sonra da siteye üye oldum nereden bilecektim ki Aykut abim benim arkadaşım ve abim olacağını benim zaten bu hayatta kız kardeşimden başka ailem yoktu şimdide Aykut abim eklendi.
2022 yılından beri Aykut abimle hep konuşuyordum hep ona yazıyordum bana alıştı bende ona alıştım onu ben abim yok ama bir abi olarak görmeye başladım bana daha çok Yeşilçam hakkında güzel bilgiler verip ve o sıcacık yaklaşımıyla benim güvenimi kazandı bende onun güvenini kazanmış oldum. 2022 yılından sonra da kendime bir laptop aldım harddiskler alındı bunlarda bile Aykut abimin çok yardımları oldu alırken nasıl bir laptop alınacağı ve yine aynı şekilde alırken nasıl ve TB'lık harddisk alınacağı ile ilgili çok bilgileri ve yardımı oldu. Şimdilik elimde laptobum var burdan film arşivini yapıp sorunsuz izliyorum ayrıca Aykut abimin bana yüklediği video izleme programından tutun da başka başka programlar falan hepsini indirdi ve yükledi. Aykut abim benim kız kardeşimden başka kimsem yoktu sizi de buraya dahil ettim sizde artık ailemden sayılırsınız bana zamanında ve şuanda çok bilgiler verip yardımcı oldunuz iyi ki varsınız ve varolun inşallah. Siz türk sinemasını ayakta tutan sıkı bir Fedakârsınız güçlü araştırma yapan birisiniz size hem Avukatlık Mesleğinizde hemde Yeşilçam Arşivinizde Başarılar Diliyorum.

- Eray Korkmaz -