Merhaba Ziyaretçi

Son Eklenen Filmler

Listeyi sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.

Çevrimdışı dadaruh01

*
  • Kaybetmeden Kıymeti Bilinmez
  • *
  •  1907 1907
  • 45702 45702
  • Yeşilçam Sever

Mogadischu (2008) Fahri Yardım, Korkmaz Arslan, Nadja Uhl

Mogadischu (2008) Fahri Yardım, Korkmaz Arslan, Nadja Uhl
« : 20 Ağustos 2016, 10:55:39 »

Yönetmen :   Roland Suso Richter 
Oyuncular :   Fahri Yardım, Korkmaz Arslan, Thomas Kretschmann, Nadja Uhl, Saïd Taghmaoui
Senaryo :  Maurice Philip Remy
Yapım :  Germany - France
Tür :  Crime, Dram
Süre : 107 Dakika
Dil  : Türkçe

Film Özeti
1977 Alman Sonbahar döneminde Colgone , Almanya'da 5 Eylül 1977 tarihinde , işadamı Hanns-Martin Schleyer RAF ( Kızıl Ordu Fraksiyonu ) Filistin - Arap teröristler tarafından kaçırılır . Onlar Stuttgart, Almanya Stammheim Cezaevi'nde hapis tutuklandı eski liderleri Andreas Baader , Gudrun Ensslin ve Jan - Carl Raspe , serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Ancak, Başbakan Helmut Schmidt'in tarafından kurşun demokratik Batı Alman parti , teröristlerle müzakere reddediyor ve güçlü, kuvvetli olarak kalacak şekilde onun ya da Almanya'ya itibarını bozmak istemiyor çünkü onların taleplerine içine vermek istemiyor , özgür ve demokratik bir ülke . Sonunda Alman hükümeti gecikmeler ve bu serbest reddedince, yakın ile Filistin Kurtuluş ) için FHKC ( Halk Cephesi dört üye RAF diğer bazı Filistinli Arap teröristler arkadaşlar) , RAF dost bağları bağlı Memleketine dönen kaçırmak adıyla " Landshut " ile Boeing 737-230C Lufthansa uçağı kaçırılır.